0

Personvern

Tusen takk for at du besøker vår nettbutikk! Vi håper du finner svar på det du lurer på her. Du er også velkommen til å kontakte vår Giverservice!

Giverservice

E-post: giver@kirkensnodhjelp.no
Telefon: 22 09 27 00 (alle hverdager mellom kl. 9.00 og 15.00)

Personopplysninger

Ditt personvern er viktig for oss. Når du støtter Kirkens Nødhjelp, oppbevarer vi personopplysninger fra deg slik som navn, adresse, telefonnummer og bidrag. Vi bruker dine personopplysninger til å informere om resultatene av din støtte, opplyse om innsamlinger, samt til å oppfylle lovpålagte krav. Du kan lese mer om dine rettigheter og hvordan Kirkens Nødhjelp behandler dine personopplysnigner på vår hjemmeside, www.kirkensnodhjelp.no/personvern. 

Du kan reservere deg mot å motta henvendelser ved å kontakte Giverservice, giver@kirkensnodhjelp.no eller tlf 22 09 27 00. 

Skattefradrag

Kjøp av symbolske gaver (gavekort levert i posten eller på epost) regnes som støtte til Kirkens Nødhjelps arbeid. I 2021 kan du få fradrag i skattepliktig inntekt for gaver med en samlet årlig verdi på 500-25.000 kroner. For at Kirkens Nødhjelp skal kunne innrapportere din gave til Skatteetaten, trenger vi ditt 11-sifrede fødselsnummer. Les mer om skattefradrag her.

Kjøp av fysiske produkter i nettbutikken gir ikke rett til skattefradrag.

Kjøpsbetingelser 

Angrerett

Man har 14 dagers angrerett etter at varen er mottatt (gjelder ikke symbolske gavekort).

Priser

Alle priser i butikken er angitt inklusive merverdiavgift for alle varer der merverdiavgift er påkrevd. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet (porto, frakt og emballasje.)

Betaling og sikkerhet

I denne nettbutikken kan du betale med Visa, Mastercard og Vipps.

Vi bruker helhetlig SSL-kryptering for sikker overføring av personopplysninger og betalingsinformasjon.

Bedrifter kan velge å få tilsendt faktura i forbindelse med utfylling av skjema.

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg bedre service. En informasjonskapsel er en tekstfil som sendes fra en nettside til datamaskinen din, der den er lagret enten i minnet eller som en tekstfil. Dataene blir returnert til websiden ved senere besøk. Informasjonskapsler gjør at vi kan kjenne deg igjen automatisk når du besøker nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre opplevelsen personlig og tilby bedre service.