ARNE & CARLOS’ strikkepakke

I samarbeid med designerparet ARNE & CARLOS og garnleverandøren Hillesvåg Ullvarefabrikk tilbyr Kirkens Nødhjelp årets vakreste, varmeste og viktigste strikkegave.

ARNE & CARLOS har utviklet det originale geitemønsteret for Kirkens Nødhjelps nettbutikk basert på norske håndverkstradisjoner. Vestlandsbedriften Hillesvåg Ullvarefabrikk leverer kortreist kvalitetsgarn – og gir 12 % av inntektene fra hver solgte strikkepakke til Kirkens Nødhjelps arbeid.

Arne og Carlos strikker
Strikkeplagg er noe av det fineste du kan gi bort som gave, sier Arne, for det betyr at du har lagt mye omtanke i gaven, og brukt tid på å lage den.

Velg mellom to vakre fargekombinasjoner og fem størrelser. Strikkepakken inneholder mønster og garn til én strikkegenser. Den inneholder også nok garn til å kunne reversere bunnfarge og mønsterfarge. Strikk selv eller gi en strikkepakke i gave til noen med strikkedilla!

Tinde pelsullgarn er et glansfullt, mykt og luftig håndstrikkegarn av norsk pelsull. Ullen er fin, myk og silkeaktig. Dette gjør at garn av pelsull er mykere og mer glansfullt enn ull fra Norsk hvit sau.

Garn i forskjellig farge
Ønsker du andre farver enn det vi tilbyr, kan det kjøpes hos Hillesvåg eller en forhandler av Hillesvågs garn. Mønsteret kommer best til sin rett når det er stor kontrast mellom mønsterfarve og bunnfarve.

Vi anbefaler å håndvaske plaggene med mild ullsåpe etterfulgt av sentrifungering i vaskemaskin før plaggene legges flatt før tørking.

Størrelser: S (M) L/XL (XXL)
Overvidde: 89 (102) 115 (127)
Hel lengde: 65 (68) 70 (72)
Ermlengde 49 (54) 55 (56)

I tillegg til strikkepakken, trenger du pinner:
Strømpepinne nr 3 samt rundpinne nr 3, nr 3,5 og nr 4 (40 og 80 cm)
Strikkefasthet 22 m og 29 omg glattstrikk = 10 x 10 cm