0

Velkommen til Kirkens Nødhjelps nettbutikk

Gaver som forandrer verden

Vi har gaver til alle anledninger. Velg en symbolgave som passer mottakeren av gavekortet og ditt gavebudsjett. Vi sørger for at gaven skaper størst mulig forandring der behovene er størst akkurat nå.

Våre mykeste harde pakker

Ønsker du å gi deg selv eller en du er glad i mer enn en symbolgave? I tillegg til våre gavekort, tilbyr vi flere vakre gaveprodukter av høy kvalitet. I likhet med symbolgavene, gir hvert av disse produktene overskudd som bidrar til å redde liv og forandre liv i Kirkens Nødhjelps prosjekter.

Hva skjer når du kjøper en geit?

Du mottar et gavekort på en geit. Geiten kan du gi videre til en du er glad i.

Beløpet bruker vi på en ekte geit eller noe annet som trengs enda mer akkurat nå.

Geiten gir mat, gjødsel, flere geiter og inntekter til skolegang og helsehjelp.

 

Geita som forandrer verden

Siden 2006 har geiten vært suveren bestselger i nettbutikken vår. Den har blitt selve symbolet på symbolske gaver. Og det er ikke uten grunn: En symbolgave er en gave til noen som har alt – og til noen som mangler det meste. De fleste som har alt, har ingen geit. Og de som får en geit, får næringsrik mat og et levebrød.

Geit av Lisa Aisato

kr 250,00

Norges mest populære symbolgave.

Gi

Spørsmål og svar

Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene om Kirkens Nødhjelps gavebutikk. Hvis du har andre spørsmål, eller om du trenger hjelp til å gjennomføre dine kjøp, ta kontakt med Giverservice på giver@kirkensnodhjelp.no eller tlf. 22 09 27 00.

HVA ER EN SYMBOLSK GAVE?

Når du kjøper en symbolsk gave, får du et gavekort som du kan fylle ut med en personlig hilsen og gi videre til den som skal få gaven. Du kan velge om du vil motta ferdig trykket gavekort i posten, eller få gavekortet som PDF på e-post som du kan sende videresende eller skrive ut selv.​

HVOR GÅR PENGENE TIL?

Symbolgavene er reelle eksempler på Kirkens Nødhjelps arbeid. Pengene fra din gave vil bli brukt til å støtte de som til enhver tid trenger det mest. Vi har kontinuerlig fokus på å holde administrasjonskostnadene lave. I 2022 gikk 90 % av våre midler til arbeidet ute.

SKATTEFRADRAG

Kjøp av symbolske gaver (gavekort levert i posten eller på epost) regnes som støtte til Kirkens Nødhjelps arbeid. I 2023 kan du få fradrag i skattepliktig inntekt for gaver med en samlet årlig verdi på 500-25.000 kroner.  For at Kirkens Nødhjelp skal kunne innrapportere din gave til Skatteetaten, trenger vi ditt 11-sifrede fødselsnummer. Les mer om skattefradrag her.
Kjøp av fysiske produkter i nettbutikken gir ikke rett til skattefradrag.

INFORMASJONSKAPSLER

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg bedre service. En informasjonskapsel er en tekstfil som sendes fra en nettside til datamaskinen din, der den er lagret enten i minnet eller som en tekstfil. Dataene blir returnert til websiden ved senere besøk. Informasjonskapsler gjør at vi kan kjenne deg igjen automatisk når du besøker nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre opplevelsen personlig og tilby bedre service.