Felles innsats for klimasaken

For å lykkes med å bremse klimaendringene i tide, må vi alle gjøre vår del. Ved å gå sammen om å nå folk med viktige klimabudskap, kan vi engasjere flere og oppnå større effekt i vårt arbeid.

Årets julegave fra Kirkens Nødhjelp er derfor utviklet i samarbeid med CHOOOSE og i tillegg til å støtte skogplanting i Kirkens Nødhjelps prosjekter, bevarer den også skog gjennom CHOOOSE’s tjeneste som gir solcelledrevne ovner i flyktningeleir i Chad, et av verdens fattigste land. Gjennom å erstatte forurensende ovner med fornybar energi, reduserer man bruken av kull, parafin og ved. Med soldrevne ovner sparer vi både skogen i nærområdet fra hogst og kvinnene fra farlig røykos. På denne måten brukes fornybare energiprodukter som redskap for å skape en bedre framtid for trærne, planeten og oss som bor her.

Dette er CHOOOSE

CHOOOSE er et norsk teknologiselskap som akselererer bærekraftige løsninger. Selskapet har utviklet en plattform som gjør det enkelt for individer og organisasjoner å kompensere CO2-avtrykket sitt ved å koble seg opp mot de beste og mest anerkjente CO2-reduserende prosjektene i verden. CHOOOSE samarbeider med over 170 internasjonale merkevarer, har medlemmer i 60 land, og ble i 2018 anerkjent som en av verdens 10 beste startups av Sir Richard Bransons Extreme Tech Challenge.